Deze website is alleen voor personen die min.18 jaar zijn

Door op Ja te klikken bevestigt u dat u 18 jaar of ouder bent. Zo niet klik op NEEN


Accomplice Brazil Cubra Robusto 5 X 52

Er zijn verschillende Accomplices in de VS, die van elkaar te onderscheiden zijn door de verschillende kleur van de sigarenring. De sigaar die hier wordt gepresenteerd met de witte ring, werd oorspronkelijk geproduceerd voor een sigarenclub uit Finland. Degene die daarvoor bestemd zijn, zijn dan voorzien van een tweede ring aan de voet, deze ontbreekt uiteraard bij degene die wij aanbieden. De sigaar zelf, echter, is identiek.

De "witte" Accomplice wordt geproduceerd in de Tabacalera KBF (Kelner Boutique Factory). Deze fabriek is eigendom van de zoon van de legendarische Henke Kelner (de producent van Davidoff, die uiteindelijk zijn Tabacalera van Oettinger kocht). Het omhulsel is een Braziliaanse Cubra, het bindmiddel is Dominicaans. Voor de vulling worden zowel Dominicaanse als Amerikaanse tabakken gebruikt. 

De Accomplice van Principle Cigars begint met hooi aroma's, die vervolgens vrij snel worden vervangen door een ongewoon intense romige zoetheid. Het exacte aromaprofiel in het verdere verloop van het roken is moeilijk te beschrijven, maar ongelooflijk lekker! Beginnend met cederhout, via melkkoffie, naar bloemige noten, verrast de Accomplice bovenal met de eerder genoemde romigheid, die we bijna zouden omschrijven als een boterachtige film op de tong. Trouwens, het vakmanschap van dit maximale medium-bodied rookgenot is onberispelijk.

Wrapper : Brazilië Cubra
Binder : Dominicaans
Filler : Dominicaans en USA
Box aantal : 25
Stukprijs : € 9,00
Verkoop prijs € 225,00 per kist

Uw aankoopprijs :

157.50 €