Deze website is alleen voor personen die min.18 jaar zijn

Door op Ja te klikken bevestigt u dat u 18 jaar of ouder bent. Zo niet klik op NEEN


Perdomo Cigars

Een familiebedrijf met hoofdkantoor in Miami, Florida en landbouw- en productiefaciliteiten in Estelí, Nicaragua. Als verticaal geïntegreerde sigarenfabrikant controleren ze elk proces, van de landbouwactiviteiten in de vruchtbare valleien van Estelí, Condega en de beroemde Jalapa regio's in Nicaragua tot hun distributiecentrum in Miami, Florida.

De productiefaciliteiten bestaan uit boerderijen, kassen, droogschuren, fermentatiemagazijnen, selectie- en sorteerafdelingen, productiefaciliteiten, een ultramoderne kistenfabriek en een eersteklas verpakkingsoperatie. Elke afdeling is volledig toegewijd om ervoor te zorgen dat kwaliteit hun topprioriteit is!

Perdomo Cigars is de enige sigarenfabrikant die de strafrechtelijke SCHIP federale accijns op al zijn merken volledig absorbeert, en dat zullen we blijven doen. Als familiebedrijf hebben ze hun prijzen gehandhaafd en in veel gevallen verlaagd om uiterst concurrerend te zijn. Hun aanpak is om premium sigaren van de hoogste kwaliteit tegen betaalbare prijzen te blijven aanbieden.

Tabacalera Perdomo produceert een aantal van de meest gewilde handgemaakte sigaren die de standaard zetten voor kwaliteit en smaak over de hele wereld. Hun tabakken zijn goed gerijpt en hebben complexe smaken die sigarenliefhebbers een rijke en bevredigende rookervaring bieden. 

Finca Natalie, PERDOMO's meest prestigieuze boerderij, is vernoemd naar de dochter van Nick en Janine. Gelegen in Estelí Nicaragua, Finca Natalie heeft vier curing schuren, elk met 9.720.000 tabaksbladeren in een groeiseizoen voor een totaal van 38.880.000 bladeren per jaar. Elk blad wordt met de hand geoogst.

PERDOMO gebruikt bourbonvaten om hun tabak te laten rijpen tot de perfecte kleur, textuur, aroma en smaak. De lagen van houtskool in de Amerikaanse witte eikenhouten bourbonvaten helpen de kleuren en smaken van deze speciale tabakken te karamelliseren. Dit extra fermentatieproces garandeert dat elk blad een zachte smaak heeft en barst van de rijke smaken.

PERDOMO gebruikt dit op maat gemaakte systeem om de delicate wraptabakken voor te bereiden. Terwijl de wielen draaien, openen de handen van de tabak zich en nemen de vochtigheid op. De langzame rotatie beschermt de wikkels tegen beschadiging of kneuzing tijdens het bevochtigen.

Elke PERDOMO sigaar wordt getest voor kwaliteitscontrole om een perfecte trekking te garanderen. PERDOMO inspecteert 100% van de dagelijkse productie.

Elke afgewerkte PERDOMO sigaar wordt met de hand gecontroleerd op kwaliteit en consistentie in het dekblad, de kap, de melange en het gewicht voordat hij naar de rijpingskamer wordt gestuurd. Elke PERDOMO sigaar wordt 17 keer geïnspecteerd voordat hij wordt verzonden voor distributie

Gebruikt u al de Cigarmedics Humidimeter™ ?