Deze website is alleen voor personen die min.18 jaar zijn

Door op Ja te klikken bevestigt u dat u 18 jaar of ouder bent. Zo niet klik op NEEN


Wie zijn wij ?

 Rob Maus 


Professioneel reeds ruim dertig jaar bezig het beste uit anderen te halen als therapeut, manager en coach, is het dan ook niet te verbazen dat hij graag Ron Perlman citeert " Some people meditate, I smoke cigars".

Als echte Bourgondiër leerde hij zo'n 20 jaar terug het bruine goud kennen en was meteen verkocht. Zijn bezoeken aan Cuba konden zijn passie voor de sigaar alleen maar versterken. Naar aanleiding van het oprichten van zijn sigarenclub, Aroma of the Leaf in 2015, was hij voortdurend in het buitenland op zoek naar nieuwe en/of onbekende sigaren om deze te laten degusteren tijdens de geweldige en beruchte sigarenavonden. Met misschien een kleine voorliefde voor Nicaraguaanse sigaren zie je hem zelden met eenzelfde sigaar en dit om zoveel mogelijk nieuwe ervaringen op te doen.


Yves Coucke


Dat jullie alles terugvinden op deze site heeft heel veel te maken met de professionele activiteiten van deze laatbloeier in de sigarenwereld. Slechte invloeden lieten hem de wereld van de sigaar en rhum kennen... en het was meer dan liefde op het eerste gezicht. Zijn passie gaat ver en met de woorden van Marc Twain is men verwittigd: "If smoking is not allowed in heaven, I shall not go."

Hij geeft niet enkel met veel enthousiasme zijn rookervaring door aan anderen maar zorgt er ook voor dat alle logistiek inzake bestellingen, leveringen en facturatie in de beste omstandigheden worden uitgevoerd. 

Kevin Ingelrelst


Een enthousiaste sigaren aficionado sinds 20 jaar en de laatste 3 jaar vooral bezig met het (her)ontdekken van kwalitatieve longfillers uit de 'nieuwe wereld' zoals Nicaragua, Honduras, Dominicaanse Republiek, Costa Rica.

Zijn doel bestaat erin om deze 'nieuwe wereld' sigaren de erkenning te geven die ze verdienen in België. De sigarenclub gaf hem de drive om via Casa de Puros de Belgische markt te laten proeven van deze ongekende topmerken. Zijn commerciële flair benut hij vooral om anderen aan te spreken om met Casa de Puros in zee te gaan. Als een welgeklede gentelmen loopt hij elke sigarenzaak zo binnen wetende : "The cigar is the perfect complement to an elegant lifestyle. - George Sand 

Philip Moreau


Als ervaren sales representative zal Philip vanaf september 2023 mee in staan om onze klanten op regelmatige basis te bezoeken. Hij zal de markt prospecteert om nieuwe klanten te werven, maar luistert heel graag naar de behoeften van onze bestaande en nieuwe klanten. Bij hem kan je zeker ook terecht  voor de gepaste informatie en advies.