Deze website is alleen voor personen die min.18 jaar zijn

Door op Ja te klikken bevestigt u dat u 18 jaar of ouder bent. Zo niet klik op NEEN


280184 McFly Toro 6 X 52

Na Oscar Valladares' ongelooflijk populaire SuperFly-lijn, die shoppers meenam op een reis naar de jaren 1970, neemt Oscar Valladares McFly handgemaakte premium sigaren hen mee terug naar de toekomst, naar de jaren 1980. Vernoemd naar het beroemde personage Marty McFly uit de iconische Back To The Future, heeft Oscar Valladares McFly gestileerde luxe dozen waarop de merknaam is afgebeeld in nostalgische jaren '80 esthetiek met een levendige paarse en blauwe achtergrond. In dit geval probeert de verpakking de holografische elementen na te bootsen die in de jaren 80 populair werden. Het uiterlijk van de doos verandert afhankelijk van zowel de hoek waarin je ernaar kijkt als de hoek waarin het licht op de doos valt.

Er komt echter meer bij kijken dan alleen het uiterlijk, en deze juweeltjes hebben een uitzonderlijk goed recept van oude Nicaraguaanse, Hondurese en Dominicaanse longfillers, gebundeld in een rijk Hondurees omblad en afgewerkt met een topklasse San Andres Mexicaans dekblad.

De smaak is net zo levendig als de verpakking, het leveren van een gedurfde maar zachte medium-full bodied rook die met zich meedraagt tonen van peper, noten, leer, tabak zoetheid, en een aantal kicks van citrus schil die de complexiteit vervolledigen.

Wrapper : Mexican San Andres

Binder : Honduras

Filler : Honduras / Nicaragua / Dominicaanse Rep.

Box aantal : 20

Stukprijs : € 23,00

Verkoop prijs €460,00 per kist

Uw aankoopprijs : 

322,00 €