Deze website is alleen voor personen die min.18 jaar zijn

Door op Ja te klikken bevestigt u dat u 18 jaar of ouder bent. Zo niet klik op NEEN


Kwaliteitstreven

Wij als importeur doen er alles aan om uw sigaar in zo'n optimaal mogelijke omstandigheden te bewaren en aan uw bevoorrechte handelaar te bezorgen. Toch willen wij meegeven dat het hier steeds gaat om een natuurproduct dat, ondanks de goeie zorgen van de producenten, onvolkomenheden kan vertonen.

Alvorens u uw gewaardeerde sigaar opsteekt heeft deze een langdurige weg afgelegd sinds deze werd gerold. Transporten over de weg, per vliegtuig e.d. al dan niet in met lange wachttijden in magazijnen, bij douanediensten enz.

Eens de sigaren in ons magazijn aangekomen, stokkeren wij deze op een constante temperatuur en luchtvochtigheid. Wij versturen onze sigaren met de nodige bevochtigingssystemen zodat deze constant blijft tijdens het transport.

Mocht uw sigaar ondanks alle goeie zorgen toch grote anomalieën vertonen (bv. loskomen of scheuren van het dekblad) of zeer troef trekkend zijn, dan kan u deze inruilen voor een nieuwe. Wat moet u hiervoor doen:

• De stroef trekkende sigaar mag niet meer dan 1/3 opgerookt zijn

• Indien het gaat om een gescheurd of losgekomen dekblad dan moet dit nog duidelijk zichtbaar zijn op de sigaar

• De sigaar dient in een afgesloten zakje afgeleverd te worden

• Breng de sigaar naar een sigarenzaak die onze sigaren verkoopt (elke verkoper is op de hoogte van deze service)

• De sigarenzaak kan uw sigaar niet vervangen indien niet voldaan is aan bovenstaande voorwaarden

• Wij ontvangen graag uw gegevens en de plaats van afgifte via info@casadepuros.be zodat we u op de hoogte kunnen houden

Hopend u met deze service van een blijvend rookplezier te kunnen voorzien.