Deze website is alleen voor personen die min.18 jaar zijn

Door op Ja te klikken bevestigt u dat u 18 jaar of ouder bent. Zo niet klik op NEEN


Principle Cigars

Principle Cigars is een boutique merk dat is geboren uit passie. Aangevoerd door Darren Cioffi en gevoed door jaren van werk met antieke tabakskunst, sigarenkisten en labels, ontstond Principle.

Geproduceerd in de prachtige Dominicaanse Republiek, voornamelijk in de Kelner Boutique Factory in Santiago, is Principle Cigars een must have voor elke sigarenliefhebber.

Met een merk dat zich richt op retro modern design zoals dat van het oor van Henry Hughes, past de gedurfde, mooie en artistieke branding perfect bij de heerlijk gedurfde en gladde sigaren.

Enkele van onze favoriete Principle-sigaren zijn de Aviator-serie en de Accomplice Corojo. Beide blends zijn unieke kunstwerken, geblend en gemaakt door een van de beste blenders en sigarenmakers in de industrie, Hendrick Kelner. Het is belangrijk op te merken dat Darren een van de meest visueel aantrekkelijke aanbiedingen heeft gemaakt die momenteel op de markt zijn. Al zijn tijd en ervaring in het verzamelen en cureren van tabakskunst en antiek heeft een zeer grote rol gespeeld in deze presentatie waar we van zijn gaan houden. 

Gebruikt u al de Cigarmedics Humidimeter™ ?