Deze website is alleen voor personen die min.18 jaar zijn

Door op Ja te klikken bevestigt u dat u 18 jaar of ouder bent. Zo niet klik op NEEN


              Aladino Corojo Reserva                Figuardo 61/4 X 54

De Aladino Corojo Reserva limited-edition is een extreem kleine batch productie sigaar die alleen beschikbaar is op bepaalde momenten. Slechts een select aantal dozen worden maandelijks geproduceerd door JRE Cigars met alleen de hoogste kwaliteit reserve vintage tabakken beschikbaar. De JRE Cigar Company is een familiebedrijf, opgericht door Julio R. Eiroa en zijn zoon Justo M. Eiroa, die samen alle aspecten van de sigarenproductie beheren. Dit is een "crop to shop" operatie zoals zij het graag noemen. Hun streven naar kwaliteit en tevredenheid van de consument wordt nooit in gevaar gebracht of omzeild. Als de belangrijkste Corojo teler in de industrie, garandeert Julio Eiroa, Master Cigar Blender en Tabakskweker, dat al hun merken u de mogelijkheid bieden om te genieten van een Authentieke Corojo smaak, hetzelfde als sigaren uit de jaren 1960.

De Reserva lijn gebruikt uitsluitend Corojo tabakken, die de familie Eiroa al meer dan 50 jaar teelt op de JRE Tobacco farm in de Jamastran Vallei van Honduras. De Aladino Corojo Reserva werd gecreëerd met als doel de gouden eeuw van de Cubaanse sigaar te doen herleven.

Het idee achter de creatie van deze Aladino Corojo Reserva is om het smaakprofiel en aroma van een Cubaanse sigaar van voor de embargo zo dicht mogelijk te benaderen.

Bij het proeven geeft deAladino Corojo Reserva Figurado aardse, houtachtige en cederachtige aroma's af. Er zijn ook tonen van peper en bloemen te bespeuren. Het zijn vrij volle sigaren, iets sterker dan de andere assortimenten van het merk Aladino.

U moet rekening houden met ongeveer 75 minuten om deze sigaar naar behoren te roken.

De Aladino Corojo Reserva Figurado wordt verkocht in dozen van 10 sigaren. Het is een sigaar die is bekroond: Cigar Snob = waardering 92/100.

Klassieke tonen van cederhout, peper en tabak zullen je begroeten wanneer je deze stick op volle sterkte aansteekt. Deze Hondurese puro heeft een Corojo wikkel over een bindmiddel en vulstof van eersteklas tabak. Deskundig handgemaakt in Honduras, de Aladino Corojo Reserva Figurado Box-Pressed brengt de gouden jaren van het sigarenambacht terug.

Wrapper: Honduras Corojo

Binder: Honduras

Filler: Honduras 

Box aantal: 10

Stukprijs: €27.50 

Verkoop prijs €275,00 per kist