Deze website is alleen voor personen die min.18 jaar zijn

Door op Ja te klikken bevestigt u dat u 18 jaar of ouder bent. Zo niet klik op NEEN


980172 Rare Leaf Robusto Reserva 5 X 52

Rare Leaf is een lijn die ontworpen is om een reguliere productielijn te zijn voor de Aganorsa Select retailers van het bedrijf, maar toch een aantal van Aganorsa Leaf's beste low yield tabakken in de blend op te nemen.

De melange bestaat uit 100% Aganorsa tabak met een café dekblad uit Jalapa over een dubbele binder en filler van overwegend Criollo '98 met een klein beetje Corojo '99.

"Een voortdurende uitdaging is het gebruik van tabakken om blends te creëren die een uitstekende uitdrukking zijn van onze kenmerkende smaak en aroma, terwijl ze toch in hoeveelheden worden geproduceerd die haalbaar zijn om de productie consistent te ondersteunen in plaats van slechts als eenmalige beperkte edities of slechts sporadisch beschikbaar gedurende het jaar," verklaarde Terence Reilly, Vice President van Sales en Marketing in een persbericht. "Rare Leaf zal het eerste project zijn waarbij selecties van ons blad worden gebruikt die schaars zijn en die in regelmatige productie zullen worden gehouden. Om dit te bereiken, zal Rare Leaf alleen verkrijgbaar zijn voor onze Aganorsa Leaf Select retail partners."

Wrapper : Aganorsa Café (Jalapa)

Binder : Nicaragua Aganorsa (Dubbel)

Filler : Nicaragua Aganorsa (Criollo '98 & '99)

Box aantal : 15

Stukprijs : € 15,00

Verkoop prijs € 225,00 per kist

Uw aankoopprijs :

157,50 €