Deze website is alleen voor personen die min.18 jaar zijn

Door op Ja te klikken bevestigt u dat u 18 jaar of ouder bent. Zo niet klik op NEEN


280164 Oscar Valladares Wild Hunter Natural Toro 6 X 52

Toen Oscar Valladares de afgelopen jaren door het land reisde, merkte hij een terugkerend thema op: liefhebbers van sigaren die toevallig ook van jagen houden. Het duurde niet lang voordat rokers werden voorgesteld aan de Oscar Valladares Wild Hunter.

Met het uiterlijk van een gecamoufleerde munitiekist, is de Wild Hunter ontworpen om de perfecte begeleiding te zijn bij je volgende jacht! De sigaren zijn verkrijgbaar in twee variëteiten: Naturel en Dark Oscuro. Momenteel is bij ons enkel de Natural verkrijgbaar. Beide puro sigaren maken gebruik van volledig-Hondurese blends, met binnengoed, omblad en dekblad bladeren geoogst op Oscar's Entrada a Copan en El Paraiso boerderijen.

Rokers kunnen een medium/volle body verwachten, die een echt Hondurees profiel door en door laat zien - een profiel dat net zo gemakkelijk in de garage gedronken kan worden als in het bos. De sigaar met naturel verpakking biedt smaken van cederhout, aarde, medium geroosterde koffie en rode peper; de donkere oscuro brengt cacao, aarde, zwarte peper en melasse op tafel.

Wild Hunter is op elk moment van de dag lekker, vooral na een lange dag in het bos. Het is een rijke Hondurese puro die gemaakt is om sigarenrokers van elk niveau tevreden te stellen. 

Wrapper : Honduras

Binder : Honduras

Filler : Honduras

Box aantal : 20

Stukprijs : € 15,00

Verkoop prijs € 300,00 per kist

210,00 €