Deze website is alleen voor personen die min.18 jaar zijn

Door op Ja te klikken bevestigt u dat u 18 jaar of ouder bent. Zo niet klik op NEEN


280182 Altar Q by Oscar Valladares Toro 6 X 52

Sinds Oscar Valladares in 2011 zijn eigen boetieksigaren maakte, heeft hij altijd een grote focus gelegd op zijn thuisbasis Honduras. Dit thema is terug te vinden in de 2012 by Oscar (die inspeelt op het einde van de Maya-kalender), de meer gelimiteerde Ciserón Edition (die Hondurese kunstwerken laat zien) en de Altar Q by Oscar Valladares.

Met Altar Q waagt de sigaar zich buiten de productiebasis van het bedrijf in Danlí en in het oude Mayagebied van Copán (180 mijl ten noordwesten van Danlí). Hier werd het Altar Q Maya-artefact ontdekt, dat naar schatting dateert uit 776 na Christus. Als eerbetoon aan het monument is de verpakking van de Altar Q sigaar gemaakt als een miniatuur replica, met Maya-kunstwerken van de 16 Maya-heersers tijdens het actieve bestaan van het altaar. Deze opvallende presentatie strekt zich ook uit tot de sigaren, met grote hulzen die zijn voorzien van kunstwerken van elk van de 16 heersers.

Zoals te verwachten, is Altar Q grotendeels gebaseerd op Hondurese tabakken. Dit omvat een volledig-Hondurese binder/vuller, die wordt bekroond met een roodachtige Ecuadoriaanse Sumatra wikkelselectie. De sigaren worden zorgvuldig vervaardigd in Oscar's eigen fabriek in Danlí, met een aantrekkelijke varkensstaartdop als finishing touch. De uiteindelijke ervaring is medium in intensiteit, en brengt verfijnde smaken van gedroogd fruit, room, en schoon cederhout op het gehemelte.

Wrapper : Sumatra Ecuador

Binder : Honduras

Filler : Honduras

Box aantal : 16

Stukprijs : € 17,50

Verkoop prijs € 280,00 per kist

Uw aankoopprijs : 

196,00 €