Deze website is alleen voor personen die min.18 jaar zijn

Door op Ja te klikken bevestigt u dat u 18 jaar of ouder bent. Zo niet klik op NEEN


990004 685 Woodlawn Habano Perfecto 61/2 X 60

Glen Case, de maker van de bekroonde Kristoff Cigars, wilde de magie van zijn kindertijd vastleggen en creëerde de Kristoff 685 Woodlawn, genoemd naar het adres in de buitenwijk van Chicago waar Case opgroeide.

Deze sigaren in kleine oplage (slechts 2000 dozen van tien stuks werden geproduceerd) zijn gemaakt met een speciale selectie van tabakken, te beginnen met filler uit Nicaragua, de Dominicaanse Republiek, een Nicaraguaanse binder, en afgewerkt met een vlekkeloze, olieachtige Braziliaanse wikkel. De Kristoff 685 Woodlawn zal snel verkopen, dus mis uw kans niet om deze elegante rookwaar te kopen die u zal doen terugverlangen naar vroeger.

De 685 Woodlawn is een gelimiteerde productie blend, en is Kristoff's meest prachtig gemaakte sigaar. Door gebruik te maken van de beste en zeldzaamste tabak, spoelt de 685 Woodlawn het gehemelte met tonen van kruiden, cederhout, koffie en een zoete amandel finish. De Perfecto vitola is een perfect voorbeeld van Kristoff Cigar's reputatie voor meesterlijk geconstrueerde sigaren.

Wrapper: Braziliaanse Habano

Binder: Braziliaanse Sumatra

Filler: Nicaraguaanse en Dominicaanse Habano

Box aantal: 10

Stukprijs: € 16.50

Verkoop prijs € 165.00 per kist

Uw aankoopprijs:

115,50 €