Deze website is alleen voor personen die min.18 jaar zijn

Door op Ja te klikken bevestigt u dat u 18 jaar of ouder bent. Zo niet klik op NEEN


Kaneda Super Leggero Belicoso/Robusto 43/4 X 60

Kaneda ® tradizione italian art cigars co. heet u van harte welkom en nodigt u uit om binnen te treden in een exclusieve wereld van sigaarkunst. Honderd procent handgemaakt, gecreëerd en ontworpen in Italië, ontwikkeld en geproduceerd in Costa Rica met tabaksbladeren uit Amerika.

Het bedrijf streeft ernaar om de meest ervaren roker tevreden te stellen, die houdt van de hoogste kwaliteit en onderscheiding, zowel in de kwaliteit van hun vitolas als in de exquise presentatie en bereiding.

Het merk Kaneda presenteert de lijnen van zijn sigaren in doosjes die één voor één zijn getekend op basis van de verschillende kenmerken en eigenschappen van de vallende sigaar; het creëren van unieke containers zowel in vorm als in kleuren en materialen in hun combinatie, voor elk type. De dozen van de tekeningen, evenals de folders, catalogi, sluitingen, verrijkt in elk detail; Ze zijn ontworpen om een elegant en verfijnd resultaat te bereiken in zijn eenvoud.

Vervaardigd volgens een grafisch ontwerp dat zijn stijl perfectioneert in de details. De verpakking is ontworpen en gemaakt volgens technische en volledig ambachtelijke procedures en handleidingen om een hoge kwaliteit en esthetische resultaten te garanderen, terwijl het de toekomst oproept die alle pracht en rijkdom van de oude manden behoudt, waarin je exotische producten uit de nieuwe landen aanbood die in de tijd van Columbus werden veroverd. Tabaksproducten zoals sigaren die werden geconsumeerd aan de meest prestigieuze Europese hoven, zoals het koninklijk hof in Madrid en het pauselijke Rome. 

Wrapper : Ecuador Connecticut Habano

Binder : Ecuador 

Filler : Peru & Nicaragua & Dominicaanse Republiek

Box aantal : 20

Stukprijs : € 37.00

Verkoopprijs € 740.00 per kist

Uw aankoopprijs : 

518,00 €